Povodom održavanja prve od ukupno pet jednodnevnih edukacija, u sklopu elementa “Jačanje partnerskih odnosa sindikata i poslodavaca u kontekstu promicanja boljih uvjeta rada s naglaskom na sezonske poslove” naši članovi okupili su se u Dubrovniku 08.06.2021.

Uvodnim govorom sudionike je pozdravio Miljenko Gočin, voditelj projekta. Sudionike edukacije upoznao je sa projektom, elementima projekta i aktivnostima koje se odvijaju u sklopu EU projekta “Zajedno do cilja”. Kako je projektom predviđeno, na jednodnevnim edukacijama u ukupno 5 hrvatskih gradova, sudjelovat će ukupno 100 ljudi. Predavanje su ovaj puta održali Ivo Vidojević, povjerenik SHV za tvrtku Libertas Dubrovnik d.o.o. koji je ranije educiran da ostalim članovima prenese znanja koja je savladao na trodnevnoj edukaciji u Opatiji koja se održala početkom ožujka, gdje su i ostali povjerenici naučili kako prenesti znanja, te će isti predavati članovima u ostalim gradovima. Također, Bože Tomić, pravnik SHV zaposlen u sklopu projekta “Zajedno do cilja” sudjelovao je u konstruktivnoj raspravi i nadopunjavao gospodina Vidojevića.

Svi sudionici ispunili su anonimnu anketu čiji će se rezultati analizirati i objaviti nakon završetka cijelog kruga edukacije, a sve sa ciljem promicanja boljih uvjeta rada i bolje suradnje sa poslodavcima.

Sljedeća jednodnevna edukacija održat će se u Splitu 09.06.2021.

Komentirajte

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *