12.11.2013. godine, u prostorijama Sindikata hrvatskog vozača održan je sastanak sa predstavnicima tvrtke La log.

Ispred Sindikata hrvatskog vozača na sastanku je ispred radnika prisustvovao predstavnika radnika a ujedno i predsjednik sindikata Miljenko Gočin, dok su tvrtku La Log predstavljali gospodin Zoran Ković i gospodin Uđbinac.

Nakon kraćeg upoznavanja otvorene su teme za koje su radnici koje zastupa ovaj sindikat tražili da se rasprave, te da se za njih u narednom periodu nađe rješenje koje će u svakom slučaju radnicima, a i poslodavcu olakšati svakodnevni rad i ispunjenje kako poslovnih, tako i radnih obveza.

Obzirom da nismo u posjedu pravilnika o radu, kojim je pretpostavljamo reguliran dobar međusobnih obveza i prava, dogovoreno je da će predstavniku radnika biti dostavljeni svi akti koji su vezani uz prava i obveze radnika, nakon čega će se ovaj sindikat očitovati članovima o njihovim pravima i obvezama, te nastaviti daljnji dijalog sa poslodavcem vezano uz rješavanje nejasnoća radnika. Moramo napomenuti i jasno dati do znanja svim našim članovima i onima koji će to postati da ćemo ih izvještavati putem ove Web stranice sindikata o svim aktivnostima koje će ovaj sindikat poduzimati u tvrtki La log. Ujedno molimo sve članove da svoje sugestije ili primjedbe, te pitanja mogu postaviti na e-mail predsjednik@sindikatvozaca.hr ili na broj telefona 01/34 96 773, a u hitnim slučajevima izvan radnog vremena na broj mobitela 099 48 00 648.