U subotu sa početkom u 18:00 sati održan je zadnji, odnosno 10. od ukupno 10 susreta predviđenih u “Kampanji za jačanje socijalnog dijaloga”.

Ovaj do sada najbrojniji susret što se tiče sudionika započeo je u 18:00 sati, susret je otvorio Milljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača koji je zajedno sa Anom Falak, koordinatoricom projektnog partnera sudionicima predstavio projekt, ciljeve projekta i do sada odrađene aktivnosti.

Stručni dio predavanja započeo je profesor radnog prava sa Pravnog fakulteta u Zagrebu, prof. Viktor Gotovac.

Profesor Gotovac je kao i na svim susretima do sada objašnjavao i razlučivao probleme unutar kolizije zakona o radu i zakona o radu mobilnih radnika, svi sudionici bili su zaineresirani na temu koja je veoma aktualna.

Drugi dio predavanja odnosio se na socijalni dijalog, kolektivno pregovaranje i kolektivne ugovore, taj dio predavanja sudionicima je iznjela mag.iur. Dijana Fazlić koja je također bila predavač na svim dosadašnjim susretima vozača i poslodavaca.

Nastavak druženja odnosno večera nakon predavanja odvijala se u Restoranu Šarm u Heinzlovoj ulici, gdje su svi sudionici nastavili izmjenjivati iskustva i uz savjete predavača saznali što ih je zanimalo.

Komentirajte

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *