U Rijeci je 07.03.2022. održano 4. od planiranih 5. savjetovanja u sklopu elementa “Suradnja tijekom sezonskih poslova s radnicima i poslodavcima i podrška prilikom osiguranja odgovarajućih uvjeta rada”

Na savjetovanju su se analizirali rezultati ankete koja se provodila na prethodnim edukacijama, na ukupnom uzorku od 124 ispitanika koji su odgovorili na 22 pitanja koja su povezana uz radne odnose, zaštitu na radu, odnose sa poslodavcem, radnička vijeća, uključenost u rad sindikata, zadovoljstvo na radu i ostalo.

Sudionike je pozdravio voditelj projekta, Miljenko Gočin, koji je uz pravnika Bože Tomića vodio konstruktivnu raspravu vezanu uz svako pitanje i rezultat ankete.

Svi sudionici kao i na prethodnim savjetovanjima iznosili su svoja mišljenja i vjerojatne uzročnike rezultata anketa.

Objedinjena mišljenja i rezultati ankete bit će prezentirani na sjednici Bipartitnog socijalnog vijeća za cestovni promet u petak 11.03.2022.