25.01.2018. godine sa početkom u 10:00h u Splitu, Hotel Dioklecijan održan je 4. od ukupno 10 susreta vozača i poslodavaca unutar Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga.

Susret je sa uvodnom riječi predstavio Miljenko Gočin, voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu” te predsjednik Sindikata hrvatskog vozača. Svi uzvanici imali su prilike vidjeti promo video uradak koji su kao i svi polaznici ovih prethodnih i budućih susreta promo video dobili kao poklon unutar promo paketa na CD mediju.

Susret je otvorila Dijana Fazlić mag. iur. koja je sudionicima predstavila osnove kolektivnih ugovora, kolektivnog pregovaranja i ostalih tema koje se tiču jačanja socijalnog dijaloga.

Nakon uvodnog predavanja, profesor radnog prava sa Pravnog fakulteta u Zagrebu, Viktor Gotovac je svojim predavanjem “Radna vremena mobilnih radnika” otvorio mnoge teme koje su zanimale sudionike susreta, kako vozače tako i poslodavce. Oko navedenog predavanja sudionici su imali najviše pitanja i komentara na koje je profesor neumorno odgovarao.

Susret je završen u 14:00h kada su se svi uzvanici okupili na završnom ručku i dalje nastavili izmjenjivati iskustva i razgovarati o načinima poboljšavanja socijalnog dijaloga između vozača i poslodavaca.

 

Komentirajte

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *