26. i 27. Listopada 2013. godine u Pučkom otvorenom učilištu AMC Nova Gradiška održana su završna predavanja za povjerenike sindikata hrvatskog vozača u programu Periodičke izobrazbe vozača, na osnovu kojih su polaznici ostvarili pravo na upis oznake Europske unije (COD95) u svoje vozačke dozvole. Osobitu pažnja posvećena je predavanjima vezanim uz Zakon o radnom vremenu.. Više →

Obzirom na sve poteškoće vezane uz ostvarenje prava i upis oznake Europske Unije do sada vam se nismo obraćali sa uputama kako doći do iste. Kao što vidite iz gore navedenog primjera oznaku Europske Unije doista je moguće upisati kod Ministarstva unutarnjih poslova, što potvrđuje točnost navoda iz dopisa koji smo zaprimili 28.08.2013. godine. Načini.. Više →

Edis Felić / LIDER 09.10.2013. Zastupanje obespravljenih poduzetnika najozbiljnija je rubrika u Lideru, pa je red da je nakon najozbiljnijeg novinara dobije najneozbiljniji. Kod kuće su ga oduvijek smatrali wunderkindom, a u redakciji mu i danas znaju predbacivati da je djetinjast. Upravo zbog osjećaja djetinje pravdoljubivosti naslijedio je Ivicu Grčara Piksa, kojeg jako cijeni. Zato.. Više →