Svim sadašnjim i budućim članovima Sindikata hrvatskog vozača Zaposlenima u tvrtki Jamnica d.d.   Poštovani kolege, poštovani prijatelji Zahvaljujem se svima Vama koji ste na izborima za Radničko vijeće Jamnice d.d. dali svoj glas listi Sindikata hrvatskog vozača, na osnovu čega ovaj sindikat ima dva predstavnika u Radničkom vijeću. Samim time obvezali ste nas da.. Više →

26 May 2014
svibanj 26, 2014

SASTANAK SPLITSKE REGIJE

0 Komentara

14.05.2014., u Hotelu Katarina održan je sastanak sa članovima Sindikata hrvatskog vozača koji su zaposleni u tvrtkama koje posluju unutar Koncerna Agrokor. Bio je to prvi skupni sastanak na kojem su članovi, kao i oni koji su zainteresirani za članstvo u ovome sindikatu imali prilike postavljati pitanja predstavnicima sindikata, kao i povjerenicima imenovanim ispred Sindikata.. Više →

23 May 2014
svibanj 23, 2014

Pozivamo Vas na sastanak u Spiltu

0 Komentara

24.05.2014. u Hotelu Katarina, Dugopolje s početkom u 16,00 sati održat će se sastanak predstavnika Sindikata hrvatskog vozača, povjerenika SHV u tvrtkama Konzum / Velpro, Tisak, Jamnica, Ledo… sa članovima sindikata hrvatskog vozača i svim ostalim radnicima koji imaju interes poslušati povjerenike ovog sindikata o trenutnim i planiranim aktivnostima ovog sindikata a koje se odnose.. Više →

23 May 2014
svibanj 23, 2014

SASTANAK ZAGREBAČKE REGIJE

0 Komentara

23.05.2014. godine u Zagrebu,Hotel Holiday, održanje sastanak povjerenika sindikata sa članovima i simpatizerima Sindikata hrvatskog vozača koji su zaposleni u tvrtkama Konzum/Velpro, Jamnica, Tisak, Ledo… a koje su u sustavu Koncerna Agrokor. Nakon uvodnog izlaganja predsjednika Sindikata, prisutnima su se obratiti povjerenici sindikata i to Krešo Trampus povjerenik SHV za Konzum/ Velpro Branko Đumija povjerenik.. Više →