Obzirom da se neki očigledno ne mogu pomiriti sa činjenicom da vozači u Republici Hrvatskoj danas više nisu neorganizirani, a niti neupućeni u svoja prava, ponovo su pokušali omesti nas u svom radu i to na način da su se potrudili provaliti u facebook profil SINDIKATA HRVATSKOG VOZAČA i na tom mjestu pokazati na primjeru svoju kreativnost u ljudskoj gluposti.

Sindikat hrvatskog vozača na njihovu žalost blokirao je privremeno profil, koji su oni preuzeli na barbarski način, te će isti veoma brzo opet biti pod našom kontrolom i dalje služiti u cilju komunikacije između vozača i Sindikata hrvatskog vozača, a sve u cilju kako bi i dalje promovirali prava vozača.

Nismo ni bili svjesni da nas određene skupine ili pojedinci u toj mjeri prate, te da pod svaku cijenu žele minirati ovaj naš zajednički poduhvat. Ovim činom dali ste nam do znanja da vas očigledno jako smeta što smo organizirani i svakim danom sve jači, što nam je dalo dodatnu motivaciju da budemo još bolji, još žešći u svakodnevnoj borbi za prava radnika!

Nećemo propustiti ni ovu priliku da od lošeg pokušamo napraviti barem malo boljeg, pa koristimo priliku da autorima ovog poduhvata na facebook-u poručimo kako bi im u svakom slučaju bilo korisnije da su izgubljeno vrijeme na gluposti mogli korisnije iskoristiti, iskoristiti u svoju korist, da i oni sutra budu pametniji i korektniji u odnosu prema svojim zaposlenicima, u ovom slučaju vozačima, jer jedino na taj način mogu opstati na tržištu koje svakim danom postaje sve uređenije i na kojem uskoro neće biti prostora za one koji se nisu prilagodili.

3 Komentara za Obavijest svima koji nas prate na FACEBOOK-u
  1. Ako Vam ikako može pomoći moje 30 godišnje iskustvo u praćenju prometa u Večernjem llistu, nudim vam suradnju. Uz srdačan pozdrav
    Nenad Unukić

2. velika podrska vozaca iz bosne i hercegovine.Volio bih da i kod nas proradi svijest mislim na BiH pa da vozaci naprave sindikat jer je kod nas vec nastalo robovlasnicko drustvo gdje nas gazde izrabljuju za vrlo male pare.

[vrh]