Zet

U dubokoj boli javljamo svim prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš prijatelj, kolega i povjerenik sindikata IVICA HERAK preminuo u nedjelju, 14. kolovoza 2022. godine. Posljednji ispraćaj održati će se na groblju Novo Mjesto (Sveti Ivan Zelina), 17.08.2022 u 14:30 sati. Počivao u miru! Više →

View post on imgur.com Više →

Više →

Kronologiju pregovora sa pripadajućim tekstovima Biltena, Vozačkog glasnika te samoga teksta sporazuma možete preuzeti na slijedećoj internet adresi: https://app.box.com/sporazum-kronologija Više →

Više →

Sindikat vozača i prometnih radnika ZET Zagreb – Anto Jelić Bilten br.21.-15.5.2014. … Sindikati su prihvatili Novu organizaciju ZET-a sa katalogom radnih mjesta. Uskoro bi trebao krenuti nastavak pregovora Sindikata i Uprave ZET-a kako bi se usuglasili oko naziva radnih mjesta i pripadajući koeficijenata te brojem izvršitelja. Bilten br.23.-22.5.2014. Nakon dopisa Uprave ZGH o savjetovanju.. Više →

PROBLEMI NASTALI U PROMETU U slučaju prometne nezgode ili problemima u toku vožnje treba upoznavati Centar, ali odluka o postupanju je na Vama, uz obavezno izvješće o događaju kod dispečera u garaži. Vi snosite sve pogreške svojih odluka ako ih napravite pa imajte to na umu i ne može Vam nitko diktirati ponašanje, a isti.. Više →