Bipartitno socijalno vijeće za sektor cestovnog prijevoza

12. travnja 2017. godine održana je 13. Sjednica bipartitnog socijalnog vijeća za cestovni promet, na kojoj su prisustvovali sa strane poslodavaca Ana Falak, direktorica HUP-ove Udruge prometa i Milan Vrdoljak, Predsjednik HUP-ove Udruge prometa, te sa sindikalne strane Miljenko Gočin, predsjednik sindikata hrvatskog vozača i Stjepan Lisičak, predsjednik sindikata prometa i veza. Nakon usvajanja zapisnika.. Više →

Nazočni članovi Vijeća: –          Marijan Banelli, Hrvatski cestovni prijevoznici –          Maja Pokrovac, Hrvatska udruga poslodavaca –          Zdravko Šimek, Hrvatska udruga poslodavaca –          Miljenko Gočin, Sindikat hrvatskog vozača –          Mijat Stanić, Nezavisni cestarski sindikat Odsutni članovi Vijeća: –          Stjepan Lisičak, Sindikat prometa i veza Ostali nazočni: –          Nataša Novaković, Hrvatska udruga poslodavaca –          Antonija Šakić, Samostalna.. Više →

Skraćeni zapisnik  s 10. sjednice Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa održane 25. listopada 2013., u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Ulica Pavla Hatza 12, 10 000 Zagreb   Nazočni članovi Vijeća: –          Marijan Banelli, Hrvatski cestovni prijevoznici –          Maja Pokrovac, Hrvatska udruga poslodavaca –          Miljenko Gočin, Sindikat hrvatskog vozača –          Mijat Stanić, Nezavisni cestarski sindikat –         .. Više →

MINISTARSTVO RADA I MIROVINSKOGA SUSTAVA Zagreb, 30. kolovoza 2013. BILJEŠKA sa sastanka Mađarske delegacije Sektorskog vijeća za ICT i Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa Sektorsko vijeće za ICT iz Mađarske, u sklopu svoje studijske posjete Zagrebu, od 27. kolovoza do 30. kolovoza 2013. godine, sastalo se s predstavnicima sindikata, poslodavaca i Vlade Republike Hrvatske.. Više →

Zapisnik  s 9., tematske sjednice Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa održane 09. srpnja 2013., Hrvatska udruga poslodavaca, Ulica Pavla Hatza 12, 10 000 Zagreb. Nazočni članovi Vijeća: –          Marijan Banelli, Hrvatski cestovni prijevoznici –          Miljenko Gočin, Sindikat hrvatskog vozača –          Mijat Stanić, Nezavisni cestarski sindikat –          Stjepan Lisičak, Sindikat prometa i veza Odsutni članovi.. Više →

Skraćeni zapisnik s 8., tematske sjednice Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa održane 27. svibnja 2013., u Radničkom domu, Trg kralja Petra Krešimira IV, br. 2   Nazočni članovi Vijeća: –          Marijan Banelli, Hrvatski cestovni prijevoznici –          Miljenko Gočin, Sindikat hrvatskog vozača –          Mijat Stanić, Nezavisni cestarski sindikat –          Stjepan Lisičak, Sindikat prometa i veza.. Više →

Skraćeni zapisnik sa 7., tematske sjednice Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa održane 19. travnja 2013., u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Ulica Pavla Hatza 12   Nazočni članovi Vijeća: –          Marijan Banelli, Hrvatski cestovni prijevoznici –          Miljenko Gočin, Sindikat hrvatskog vozača –          Maja Pokrovac, Hrvatska udruga poslodavaca –          Mijat Stanić, Nezavisni cestarski sindikat –          Zdravko Šimek,.. Više →

Zapisnik  sa 4., tematske sjednice Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa održane 23. travnja 2012., u Ministarstvu rada i Mirovinskoga sustava, Ulica grada Vukovara 78     Nazočni:   –       Mario Švigir, predsjednik Vijeća, Sindikat prometa i veza Hrvatske –       Mijat Stanić, dopredsjednik Vijeća, Nezavisni cestarski sindikat –       Maja Pokrovac, dopredsjednica Vijeća, Hrvatska.. Više →

Zapisnik  sa 3., tematske sjednice Socijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa održane u zgradi Vlade RH, Mesnička 23, dana 27. ožujka 2012.     Nazočni:   –       Mario Švigir, predsjednik Vijeća, Sindikat prometa i veza Hrvatske –       Mijat Stanić, dopredsjednik Vijeća, Nezavisni cestarski sindikat –       Maja Pokrovac, dopredsjednica Vijeća, Hrvatska udruga poslodavaca (direktorica.. Više →