Hrvatska pošta

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” nakon Opatije održava se i sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača iz područja južne Dalmacije. Konkretno predavanje se danas održava u Dugopolju gdje su na predavanju prisutni povjerenici SHV. Predavanje održava Mirjana Burić – Moskaljov dok je uvodnu riječ o projektu.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” danas se odvija u Opatiji sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača. Više →

Osigurali smo majice za sve članove sindikata koje će njihovim članovima uručiti njihovi povjerenici. Članovi koji nemaju svog imenovanog povjerenika trebaju se javiti u sindikat kako bi dogovorili uručenje majice. Vaš SHV! Više →

Prvi krug predavanja za povjerenike Sindikata hrvatskog vozača u sklopu EU projekta “Vip u cestovnom prometu” – faza III. – Jačanje socijalnog dijaloga. (UP.04.2.1.03.0009). nastavlja se u Đakovu 17.06.2018. Nakon predavanja u Jezerčici, uputili smo se prema Đakovu gdje na radionici učestvuju kolege povjerenici iz šireg dijela Slavonije. Predavanje se održava u Hotelu “Mima” u.. Više →

Počeo je prvi krug predavanja za povjerenike Sindikata hrvatskog vozača u sklopu EU projekta “Vip u cestovnom prometu” – faza III. – Jačanje socijalnog dijaloga. (UP.04.2.1.03.0009) Prvo predavanje održava se u Hotelu “Terme Jezerčica”. Povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača sa uvodnom riječi obratio se Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača i voditelj projekta “Vip u cestovnom.. Više →

U okviru Europskog socijalnog fonda, operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. – Jačanje socijalnog dijaloga – faza III, Sindikat hrvatskog vozača kao nositelj projekta „VIP u cestovnom prometu“ potpisao je sa Ugovaračkim tijelom Ministarstvom rada i mirovinskog sustava Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u ukupnom iznosu od 1.255.804,92 kune. „VIP u cestovnom prometu“.. Više →

Projektni tim održao je prvi sastanak u projektu “Vip u cestovnom prometu”, jačanje socijalnog dijaloga, faza III. Na sastanku su učestvovali svih 5 članova projektnog tima sa ciljem definiranja plana aktivnosti. Voditelj projekta Miljenko Gočin iskazao je zadovoljstvo time što je Sindikat hrvatskog vozača sa projektnim partnerom Hrvatskom udrugom poslodavaca ostvario mogućnost realizacije projekta kojim.. Više →

U Ministarstvu rada i mirovinskog sustava 29.ožujka 2018. Godine svečano su potpisani ugovori o financiranju projekata faze III jačanja socijalnog dijaloga. Sindikat hrvatskog vozača sa projektnim partnerom Hrvatskom udrugom poslodavaca provodit će projekt „Vip u cestovnom prometu“.   Više →

SAVJETOVANJE POVJERENIKA SINDIKATA Na temu Zakonske odredbe u pogledu linijskog prijevoza putnika na udaljenosti do 50 kilometara Sindikat hrvatskog vozača održao je 7. i 8. 11. 2017. godine Savjetovanje na temu zakonska regulativa koja se odnosi na linijski prijevoz putnika na udaljenosti do 50 kilometara. Na dvodnevnom savjetovanju prisustvovali su povjerenici i članovi radnih skupina.. Više →