HP hrvatska pošta d.d.

SAVJETOVANJE POVJERENIKA SINDIKATA Na temu Zakonske odredbe u pogledu linijskog prijevoza putnika na udaljenosti do 50 kilometara Sindikat hrvatskog vozača održao je 7. i 8. 11. 2017. godine Savjetovanje na temu zakonska regulativa koja se odnosi na linijski prijevoz putnika na udaljenosti do 50 kilometara. Na dvodnevnom savjetovanju prisustvovali su povjerenici i članovi radnih skupina.. Više →

Dana 29. 09. 2017. godine održao se sastanak sa vozačima tvrtke Vodoprivreda d.d. Sisak s početkom u 16,30 u Sisku – hotel Panonija. Mirjana Mihelja, tajnik sindikata hrvatskog vozača prezentirala je prisutnima sindikat od samog osnutka do danas, istaknula osnovne značajke kojima je djelovanje sindikata cilj kao i pogodnosti koje naši članovi mogu koristiti kroz.. Više →

Dana 10.10. 2017. godine održan je sastanak predstavnika sindikata koji djeluju pri Ministarstvu zdravstva, na temu eventualnog postizanja sporazuma svih sindikata oko članova pregovaračkog odbora. Na sastanak su se odazvali predstavnici 16 sindikata, od evidentiranih 34 sindikata. Nažalost ni prisutni predstavnici nisu se složili oko postizanja sporazuma, te će predstavnici u pregovaračkom odboru biti isključivo.. Više →

12 Oct 2017
listopad 12, 2017

12.10.2017. – Sastanak Aquatehnika

0 Komentara

Dana 12.10. 2017. godine održan je sastanak predstavnika sindikata hrvatskog vozača sa direktorom tvrtke Aquatehnika iz Varaždina. Ovo je bio prvi službeni sastanak predstavnika ovog sindikata sa novoimenovanim direktorom, gospodinom Bogović Tomislavom. Na sastanku su raspravljene sve problematične teme, te je postignut dogovor oko rješavanja problema uz radni staž s uvećanim trajanjem i razlike u.. Više →

Na Facebook stranici našeg sindikata pogledajte isječak iz emisije Točka na tjedan sa N1 televizije u kojoj su sudjelovali naši povjerenici Siniša Švarc iz Konzuma te Zoran Krizmanić iz Tiska! Također pozivamo Vas da našu stranicu označite sa “sviđa mi se” i nastavite pratiti naš rad i na Facebooku! Vaš SHV!   https://www.facebook.com/sindvozaca/videos/1333286236740533/ Više →

17 May 2017
svibanj 17, 2017

Obavijest Ceste Bjelovar d.d.

0 Komentara

Zagreb, 09.04. 2017. O B A V I J E S T Dana 09.04. 2017. godine s početkom u 17,00 h održan je sastanak sa vozačima tvrtke Ceste d.o.o.u Bjelovaru. Sastanak je vodila Mirjana Mihelja, tajnik sindikata koja je prezentirala sve pozitivne strane, sve prednosti, ali i pogodnosti koje vozač stječe učlanjenjem u Sindikat hrvatskog.. Više →

Više →

U Zagrebu je 14. travnja 2017. godine održana 7. Sjednica Koordinacije na temu: Manjak vozačkog kadra. Na sjednici su prisustvovali predstavnici sindikata iz Slovenije, Republike Srbije, Republike Hrvatske, predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Iz rasprave se moglo zaključiti sa su sve države iz okruženja u istoj situaciji, točnije da.. Više →