Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture RH organizira u svojim prostorijama u okviru provedbe IPA 2008 Twinning projekta Europske Unije “Daljnje usklađivanje zakonodavstva s područja sigurnosti cestovnog prometa, jačanje i razvoj administrativnih kapaciteta ministarstava na području cestovnog prometa” besplatne cjelodnevne seminare u slijedećim terminima:

– 28. siječnja 2013. za profesionalne vozače i male prijevoznike/obrtnike  ( cca 120 sudionika)

Predavači dolaze iz njemačke Savezne agencije za cestovni prijevoz roba, prometne policije savezne zemlje Sjeverna Rajna i Vestfalija te iz Ministarstva rada savezne zemlje Baden-Württemberg. Osigurano je simultano prevođenje.

Tema seminara vezana je za radna vremena i obvezne odmore vozača, pravilnom rukovanju analognim i digitalnim tahografima te pravilnom vođenju evidencije.

PREDAVANJE JE CIJELODNEVNO.

Kako je broj sudionika ograničen, a u cilju izvršenja tehničkih priprema, molimo Vas da svoje prijave dostavite najkasnije do 15.01.2013.  E-mail: info@sindikatvozaca.hr