EU – Projekt

EU PROJEKT – JAČANJE SOCIJALNOG DIJALOGA – FAZA III UP.04.2.1.03.0009

“Vip u cestovnom prometu!”

Dana 28.11.2018. godine u hotelu International sa početkom u 10:00 sati održana je 15. sjednica Bipartitnog socijalnog vijeća za cestovni promet. Uvodnu riječ imao je predsjednik Miljenko Gočin koji je upoznao prisutne o točkama dnevnog reda te prezentirao uključenost Sindikata hrvatskog vozača u projekt “Vip u cestovnom prometu”. Nakon uvodnog izlaganja sudionici su imali priliku.. Više →

Projektni tim održao je 23.10.2018. sastanak u projektu “Vip u cestovnom prometu”, jačanje socijalnog dijaloga, faza III. Na sastanku su učestvovali svih 5 članova projektnog tima sa ciljem definiranja plana aktivnosti za daljnji tijek projekta. Voditelj projekta Miljenko Gočin iznio je opće planove za nastavak provođenja projektnih aktivnosti, uz suradnju ostalih članova projektnog tima donešene.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” nakon Opatije održava se i sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača iz područja južne Dalmacije. Konkretno predavanje se danas održava u Dugopolju gdje su na predavanju prisutni povjerenici SHV. Predavanje održava Mirjana Burić – Moskaljov dok je uvodnu riječ o projektu.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” danas se odvija u Opatiji sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača. Više →