EU – Projekt

EU PROJEKT – JAČANJE SOCIJALNOG DIJALOGA – FAZA III UP.04.2.1.03.0009

“Vip u cestovnom prometu!”

Nakon susreta u Splitu, dio naših povjerenika i članova sudjelovao je na radionici “Komunikacijski alati za uspješno vođenje dijaloga”. Sudionici su se okupili u večernjim satima 25.01.2019. Radionicu je u subotu u 10:00 h otvorio Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača i voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu”. Voditelj projekta pozdravio je sve sudionike i.. Više →

25.01.2018. godine sa početkom u 10:00h u Splitu, Hotel Dioklecijan održan je 4. od ukupno 10 susreta vozača i poslodavaca unutar Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je sa uvodnom riječi predstavio Miljenko Gočin, voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu” te predsjednik Sindikata hrvatskog vozača. Svi uzvanici imali su prilike vidjeti promo video uradak koji.. Više →

24.01.2018. godine sa početkom u 10:00h u Dubrovniku, Hotel Petka održan je 3. od ukupno 10 susreta vozača i poslodavaca unutar Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je sa uvodnom riječi predstavio Miljenko Gočin, voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu” te predsjednik Sindikata hrvatskog vozača. Susret je otvorio profesor sa Pravnog fakulteta u Zagrebu, Viktor.. Više →

Dana 18.01.2019. održan je drugi od deset planiranih susreta vozača i poslodavaca unutar kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je održan sa početkom u 10:00h u Osijeku, u Hotelu Waldinger. Uvodnom riječi o samom projektu, susretu i ciljevima sudionicima se obratio Miljenko Gočin koji je voditelj samog projeka čiji je susret jedan od elemenata provedbe… Više →