EU – Projekt

EU PROJEKT – JAČANJE SOCIJALNOG DIJALOGA – FAZA III UP.04.2.1.03.0009

“Vip u cestovnom prometu!”

U subotu sa početkom u 18:00 sati održan je zadnji, odnosno 10. od ukupno 10 susreta predviđenih u “Kampanji za jačanje socijalnog dijaloga”. Ovaj do sada najbrojniji susret što se tiče sudionika započeo je u 18:00 sati, susret je otvorio Milljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača koji je zajedno sa Anom Falak, koordinatoricom projektnog partnera.. Više →

21.05.2019. u Zadru je sa početkom u 12:00 sati održan 7. od ukupno 10 planiranih susreta vozača i poslodavaca u kampanji za jačanje socijalnog dijaloga. Na ovom susretu sudjelovali su vozači i poslodavci koji gravitiraju Zadru, Splitu i Šibeniku. Također sudjelovali su i vozači i poslodavci koji ranije nisu bili prisutni na susretu u  Splitu.. Više →

U Hotelu Zeleni Kut, nedaleko Duge Rese, u mjestu Zvečaj, održan je 9./10 susreta vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga”. Susret je započeo u 17:00 sati. Svim okupljenim sudionicima obratio se Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. U uvodnom dijelu sudionicima je predstavljen projekt, aktivnosti u projektu, proračun i ostale stavke. Svi sudionici.. Više →

04.06.2019. u utorak, održan je 8 od ukupno 10 planiranih susreta u “Kampanji za jačanje socijalog dijaloga”. 8. susret održan je u Varaždinu sa početkom u 15:30 sati u Hotelu Turist. Sve sudionike sa projektom i aktivnostima u projektu upoznao je Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. Nakon uvodne riječi o projektu, svi sudionici su imali.. Više →