Zajedno do cilja

EU projekt „Zajedno do cilja“

Uspješan nastavak provođenja EU Projekata

Ovaj projekt provodit će se narednih 20 mjeseci u suradnji sa projektnim partnerom, Sindikatom trgovine usluga i proizvodnje, a uključuje više projektnih aktivnosti od kojih posebno ističemo uspostavu Savjetodavnog centra putem kojeg će se svim radnicima omogućiti da dođu do potrebnih znanja vezanih uz zakonske propise u pogledu prava koja proizlaze iz radnog odnosa.

Sindikat hrvatskog vozača zaposliti će pravnika na puno radno vrijeme koji će tijekom 18 mjeseci projekta sudjelovati u istraživanju i pripremi publikacije s rezultatima istraživanja , provoditi savjetovanja i sudjelovati u radu savjetodavnog centra, čime će se u svakom slučaju omogućiti svim radnicima, kako na sezonskim poslovima, tako i na redovitom radu da mogu postavljati pitanja i dobiti konkretne odgovore vezane za sve ono što proizlazi iz propisa vezanih za rad.

Ovim projektom, te zajedničkim naporima radnika i poslodavaca želimo ojačati bipartitni socijalni dijalog te osnažiti razmjenu iskustava i pozitivnih praksa među dionicima socijalnog dijaloga.

O svim aktivnosti kroz projekt „Zajedno do cilja“ sindikat hrvatskog vozača i sindikat trgovine, usluga i proizvodnje izvještavat će Vas putem svojih web stranica.

Zbog potrebe rada na EU projektu “Zajedno do cilja” Sindikat hrvatskog vozača zapošljava pravnika.   https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=108443263   PRAVNIK/CA   Radno mjesto Mjesto rada: ZAGREB Broj traženih radnika: 1 Vrsta zaposlenja: Na određeno; novootvoreni poslovi Radno vrijeme: Puno radno vrijeme Način rada: Smjena – prijepodne Smještaj: Nema smještaja Naknada za prijevoz: Bez naknade Natječaj vrijedi od: 24.8.2020. Natječaj vrijedi do: 15.9.2020.   Posloprimac Razina obrazovanja: Fakultet,.. Više →

Službeni logotip je odabran 20.08.2020. godine te će se koristiti u svrhu promidžbe projekta na svim dopisima, reklamnim materijalima i ostalim dokumentima vezanima uz ovaj projekt.   Više →

EU projekt „Zajedno do cilja“ Uspješan nastavak provođenja EU Projekata   Sindikat hrvatskog vozača potpisao je dana 28. srpnja 2020. godine Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014 – 2020 te samim time započeo je sa provođenjem EU projekt „Zajedno do cilja“. Ovaj projekt provodit će.. Više →