19.09.2019. sa početkom u 17:00 održana je koordinacija sindikata vozača za srednju i jugoistočnu Europu.

Na koordinaciji sudjelovali su predstavnici sindikata vozača iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te predstavnik UICR-a odnosno međunarodne organizacije vozača, Robert Kastner iz Austrije.

Cilj ove koordinacije bilo je prenošenje iskustava stečenih provođenjem EU projekta “Vip u cestovnom prometu”.

Svi sudionici upoznati su sa projektom i svim do sada izvršenim i još planiranim aktivnostima koje se provode u sklopu projekta.

Sudionici su također imali prilike vidjeti i promotivni video uradak koji je prikazan svim sudionicima ovog projekta.

Projektni tim predstavio je sve prednosti i mane ovakvih projekata i marljivo odgovarao na upite sudionika kojih je bilo pregršt, iznošenjem vlastitih iskustava kolegama iz ostalih sindikata srednje i jugoistočne Europe uvelike smo pomogli sudionicima da shvate kako funkcioniraju EU projekti za koje će moći i aplicirati čim se prikljuće Europskoj uniji.