Nastavno na odlazak dosadašnjeg povjerenika Sindikata hrvatskog vozača na privremeni rad u Švedsku, a samim time na prestanak njegovog radnog odnosa kod poslodavca Plodine d.d. ovim putem obavještavamo Vas da je od danas 07.07.2014.

Miljenko Gočin

imenovan za sindikalnog predstavnika u tvrtki Plodine d.d.

ćime je preuzeo prava i obveze zastupanja interesa članova kod poslodavca Plodine d.d.

Od sada pa nadalje za sve potrebne informacije, prijedloge, sugestije ili pritužbe koristite:

e‑mail: predsjednik@sindikatvozaca.hr ili mobitel: 099 4800 648.

O svim bitnim aktivnostima ovog sindikata i sindikalnog predstavnika u tvrtki Plodine d.d. izvještavati ćemo Vas na web stranici sindikata hrvatskog vozača:

www.sindikatvozaca.hr

Odlaskom Branka Petrovića, kao i bilo kojeg drugog vozača iz Hrvatske izgubili su svi, a ponajviše poslodavci koji bi se vrlo brzo mogli naći u situaciji da imaju osnovna sredstva (vozila) koje nema tko voziti. Stoga ovaj sindikat ulaže maksimalne napore da istima dokaže kako je bitno za samog poslodavca da si ne dozvoli da mu kvalitetni i stručni vozači napuštaju tvrtku i svoju budućnost traže kod drugog poslodavca ili kao u ovom slučaju u drugoj državi.

Trenutno u tvrtki Plodine d.d. sindikat hrvatskog vozača nema povjerenika sindikata, jer to može biti samo osoba koja je zaposlena kod poslodavca, kako bi imala pravo na zaštitu iz radnog odnosa, ali sindikalni predstavnik ima jednaka prava kao i povjerenik, te će u ovom slučaju ista u potpunosti koristiti kako bi se izborio za vaša prava i interese sve do trenutka dok netko od članova zaposlenih u tvrtki Plodine d.d. ne pokaže interes za preuzme pravo i obvezu uz ovaj sindikat angažirati se kao povjerenik sindikata.

Miljenko Gočin, predsjednik sindikata hrvatskog vozača