Svim sadašnjim i budućim članovima

Sindikata hrvatskog vozača

Zaposlenima u tvrtki Jamnica d.d.

Poštovani kolege, poštovani prijatelji

Zahvaljujem se svima Vama koji ste na izborima za Radničko vijeće Jamnice d.d. dali svoj glas listi Sindikata hrvatskog vozača, na osnovu čega ovaj sindikat ima dva predstavnika u Radničkom vijeću.

Samim time obvezali ste nas da Vaša prava i interese zastupamo na najbolji mogući način, što se ovim putem i obvezujemo činiti.

Interese i prava radnika putem Radničkog vijeća možemo samo štititi, a putem sindikalnih aktivnosti za ista ta prava i interese radnika možemo se boriti.

Ovim putem pozivam sve zainteresirane radnike tvrtke Jamnica d.d. da pristupe u članstvo Sindikata hrvatskog vozača, jer su sve naše sindikalne aktivnosti usmjerene na prava i interese svih zaposlenika, bez obzira na kojem su radnom mjestu zaposleni.

Istina je da smo strukovni Sindikat, ali to samo po sebi govori da se naša znanja ne baziraju samo na Zakon o radu i prava i obveze iz radnog odnosa, već smo se dodatno specijalizirali i za sve ostalo, što se povezuje sa radnim mjestom vozača. Slobodan sam istaknuti da se za vozače nismo samo specijalizirali, već smo ovoga trenutka vodeći sindikat koji zastupa i promiče interese struke.

Ovaj sindikat ne čini samo povjerenik, već svi njegovi članovi, s toga Vas još jednom pozivam da pristupite u članstvo Sindikata hrvatskog vozača u kojem ima dovoljno mjesta i za sve one koji se aktivno žele uključiti u sindikalni rad, za što je bitno samo da imate volju i želju boriti se za prava radnika, boriti se za prava svih nas koji smo zaposleni u tvrtki Jamnica d.d.

Srdačno i prijateljski vas pozdravljam, te Vam želim puno uspjeha u privatnom i poslovnom životu.

Tomislav Špičko, povjerenik SHV za Jamnica d.d.