121

12. travnja 2017. godine održana je 13. Sjednica bipartitnog socijalnog vijeća za cestovni promet, na kojoj su prisustvovali sa strane poslodavaca Ana Falak, direktorica HUP-ove Udruge prometa i Milan Vrdoljak, Predsjednik HUP-ove Udruge prometa, te sa sindikalne strane Miljenko Gočin, predsjednik sindikata hrvatskog vozača i Stjepan Lisičak, predsjednik sindikata prometa i veza.

Nakon usvajanja zapisnika sa 12. Sjednice vođena je rasprava o daljnjem vodstvu Bipartitnog socijalnog vijeća te izbor predsjednika i dopredsjednika vijeća. Miljenko Gočin izabran je za predsjednika vijeća, a Milan Vrdoljak za podpredsjednika vijeća.

Obzirom da vijeće bira dva podpredsjednika odlučeno je da će HUP imenovati još jednog podpredsjednika. Osim toga dogovoreno je da će se nadalje izmjenjivati poslodavci i sindikati sa imenovanjem predsjednika vijeća, a druga strana u tom slučaju imenuje dva podpredsjednika. Nadalje usvojen je prijedlog da će se u narednom periodu Sjednice organizirati i elektroničkim putem, a sve u ciju postizanja što veće učinkovitosti Bipartitnog socijalnog vijeća za cestovni promet.