Plodine

U subotu sa početkom u 18:00 sati održan je zadnji, odnosno 10. od ukupno 10 susreta predviđenih u “Kampanji za jačanje socijalnog dijaloga”. Ovaj do sada najbrojniji susret što se tiče sudionika započeo je u 18:00 sati, susret je otvorio Milljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača koji je zajedno sa Anom Falak, koordinatoricom projektnog partnera.. Više →

27.08.2019. u 9 sati u Maloj sali društva održan je sastanak pregovaračkog odbora SVIPRa i SHVa sa Upravom. Sporazum u vezi povećanja plaća od 1300 kn brutto jednokratno od 01.01.2020. kojeg je pregovarački odbor predložio vlasniku, gradu, danas je vraćen sa prijedlogom Grada o prihvaćanju prijedloga i povećanju plaća, ali iz dva puta, i to.. Više →

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture apsolutni krivac za nered u cestovnom prijevozu. Nastavno na današnje izražavanje nezadovoljstva prijevoznika i kolega sindikalista jasno iznosimo svoja saznanja u pogledu nereda i nezadovoljstva koje je prouzročilo Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. Moramo reći da Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture nije napravilo apsolutno ništa šta bi osiguralo normalan rad i.. Više →

SASTANAK U MINISTARSTVU MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE O NEZAKONITOM RADU PRIJEVOZNIKA Povjerenici Sindikata hrvatskog vozača za Promet Split d.o.o. Mario Jukić i Ivan Barišić u srijedu 21. kolovoza 2019. sudjelovali su na sastanku u Ministarstvu mora prometa i infrastrukture na temu rada prijevoznika koji sudjeluju u linijskom prijevozu putnika u Splitsko-Dalmatinskoj županiji. Sa strane Ministarstva.. Više →

Poštovani kolege, Sutra je posljednji ispraćaj dviju nesretno stradalih djevojčica u cestovnom prometu, stoga pozivamo sve profesionalne vozače da svoje žaljenje iskažu vezanjem crne trakice na vanjskim ogledalima svoga vozila. Jednako tako pozivamo sve građane Republike Hrvatske da se u potpunosti suzdrže od bilo kakvih komentara vezanih uz nemili događaj. Za saznanje istine, uzroka i.. Više →

U Hotelu Zeleni Kut, nedaleko Duge Rese, u mjestu Zvečaj, održan je 9./10 susreta vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga”. Susret je započeo u 17:00 sati. Svim okupljenim sudionicima obratio se Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. U uvodnom dijelu sudionicima je predstavljen projekt, aktivnosti u projektu, proračun i ostale stavke. Svi sudionici.. Više →

04.06.2019. u utorak, održan je 8 od ukupno 10 planiranih susreta u “Kampanji za jačanje socijalog dijaloga”. 8. susret održan je u Varaždinu sa početkom u 15:30 sati u Hotelu Turist. Sve sudionike sa projektom i aktivnostima u projektu upoznao je Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. Nakon uvodne riječi o projektu, svi sudionici su imali.. Više →

Zadnja radionica u ovom projektu održana je u trajanju od 31.05.2019. do 02.06.2019. u Stubičkim Toplicama. Na radionici sudjelovali su većinom članovi koji su sudjelovali na prethodnim radionicama u Jezerčici i na Sljemenu na prethodnim temama. Sudionici su se okupili 31.05. u večernjim satima. Radionica je započela 01.06. nakon doručka kada je voditelj projekta, Miljenko.. Više →

21.05.2019. u Zadru je sa početkom u 12:00 sati održan 7. od ukupno 10 planiranih susreta vozača i poslodavaca u kampanji za jačanje socijalnog dijaloga. Na ovom susretu sudjelovali su vozači i poslodavci koji gravitiraju Zadru, Splitu i Šibeniku. Također sudjelovali su i vozači i poslodavci koji ranije nisu bili prisutni na susretu u  Splitu.. Više →