U petak 18.01.2019. naši povjerenici okupili su se u Osijeku, u Hotelu Waldinger kako bi sudjelovali na drugom krugu radionica u sklopu EU projekta “ViP u cestovnom prometu”.

Ovaj vikend sudjelovali su na radionici na temu “Komunikacijski alati za uspješno vođenje dijaloga”

Uvodnom riječi sudionicima se obratio predsjednik Sindikata hrvatskog vozača, Miljenko Gočin, koji je voditelj samog projekta.

Predavačica prof. Mirjana Buriić – Moskaljov je na radionici približila komunikaciju i komunikacijske vještine koje će našim povjerenicima služiti u poboljšanju komunikacije sa poslodavcima te boljim izražavanjem vlastitih zahtjeva.

Naši povjerenici kroz ovaj projekt iskazali su veliko zadovoljstvo što su u mogućnosti učiti o socijalnom dijalogu od stručnih ljudi te su uz pitanja i odgovore predavaču saznali što ih najviše muči u svakodnevnom poslu kako bi to prenijeli ostalim članovima te zajedno vodili bolji socijalni dijalog.

Radionica je trajala od 18. do 20. siječnja 2019. godine. U sljedećem krugu naši će povjerenici sudjelovati na radionici pregovaračkih vještina o čemu ćemo Vas također izvještavati.

 

Komentirajte

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *