Nakon susreta u Splitu, dio naših povjerenika i članova sudjelovao je na radionici “Komunikacijski alati za uspješno vođenje dijaloga”.

Sudionici su se okupili u večernjim satima 25.01.2019.

Radionicu je u subotu u 10:00 h otvorio Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača i voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu”.

Voditelj projekta pozdravio je sve sudionike i prezentirao im buduće aktivnosti na projektu, također sudionici su imali prilike vidjeti promo video uradak koji promovira sami projekt “Vip u cestovnom prometu”.

Glavni dio radionice kroz ova dva dana vodila je prof. Mirjana Burić-Moskaljov koja je svojim zanimljivim predavanjima sudionicima ove radionice približila komunikacijske vještine i poučila naše povjerenike kvalitetnijoj komunikaciji.

Sudionici su aktivno sudjelovali u svim vježbama i konstatirali su da će im ovo predavanje uvelike pomoći u komunikaciji što sa svojim poslodavcima i kolegama te također sa ostalim sudionicima u prometu i prijateljima te poznanicima.

Radionica je završena ručkom u nedjelju u 14:00h nakon čega su se sudionici razišli uz želju za novim krugom radionica koje će biti održane u narednim mjesecima.

 

Komentirajte

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *