U trajanju od 26. do 28.04.2019. održana je radionica “Pregovaračkim vještinama do kvalitetnijeg sporazuma” u Trilju nedaleko Splita.

Na ovoj radionici sudjelovali su članovi splitskog Prometa, Čistoće Dubrovnik, Konzum plusa, Hrvatske pošte i dubrovačkog Libertasa.

Sudionici su se okupili u petak u večernjim satima, radionica je počela nakon doručka u subotu ujutro.

Radionicu je otvorio Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača i voditelj ovog projekta. Sudionicima se obratio sa uvodnim riječima o radionici te o planiranim aktivnostima kroz radionicu te je riječ prepustio profesorici Mirjani Burić – Moskaljov koja je sudionicima prenosila znanja o pregovaranju.

Sudionici su aktivno sudjelovali u svakom dijelu predavanja, sa upitima i voljom za učenjem o pregovaranju uz zaključak kako je pregovaranje neizmjerno bitno u njihovom poslu te su iznimno zadovoljno sudjelovali u svim vježbama u kojima su uz stvarne primjere učili o pregovaranju.

Radionica je završila u nedjelju 28.04. kada su svi sudionici dobili svoje potvrde kojima se potvrđuje njihova prisutnost na radionicama i samim time osposobljenost na teme radionica.

Potvrde je svečano dodijelio Miljenko Gočin, voditelj projekta.

Sljedeći krug radionica održat će se u Vukovaru.