Aquatehnika d.o.o.

Dana 12.10. 2017. godine održan je sastanak predstavnika sindikata hrvatskog vozača sa direktorom tvrtke Aquatehnika iz Varaždina. Ovo je bio prvi službeni sastanak predstavnika ovog sindikata sa novoimenovanim direktorom, gospodinom Bogović Tomislavom. Na sastanku su raspravljene sve problematične teme, te je postignut dogovor oko rješavanja problema uz radni staž s uvećanim trajanjem i razlike u.. Više →

Aquatehnika d.o.o.

Poštovani kolege, Sutra je posljednji ispraćaj dviju nesretno stradalih djevojčica u cestovnom prometu, stoga pozivamo sve profesionalne vozače da svoje žaljenje iskažu vezanjem crne trakice na vanjskim ogledalima svoga vozila. Jednako tako pozivamo sve građane Republike Hrvatske da se u potpunosti suzdrže od bilo kakvih komentara vezanih uz nemili događaj. Za saznanje istine, uzroka i.. Više →

U Hotelu Zeleni Kut, nedaleko Duge Rese, u mjestu Zvečaj, održan je 9./10 susreta vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga”. Susret je započeo u 17:00 sati. Svim okupljenim sudionicima obratio se Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. U uvodnom dijelu sudionicima je predstavljen projekt, aktivnosti u projektu, proračun i ostale stavke. Svi sudionici.. Više →

04.06.2019. u utorak, održan je 8 od ukupno 10 planiranih susreta u “Kampanji za jačanje socijalog dijaloga”. 8. susret održan je u Varaždinu sa početkom u 15:30 sati u Hotelu Turist. Sve sudionike sa projektom i aktivnostima u projektu upoznao je Miljenko Gočin, voditelj ovog projekta. Nakon uvodne riječi o projektu, svi sudionici su imali.. Više →

Zadnja radionica u ovom projektu održana je u trajanju od 31.05.2019. do 02.06.2019. u Stubičkim Toplicama. Na radionici sudjelovali su većinom članovi koji su sudjelovali na prethodnim radionicama u Jezerčici i na Sljemenu na prethodnim temama. Sudionici su se okupili 31.05. u večernjim satima. Radionica je započela 01.06. nakon doručka kada je voditelj projekta, Miljenko.. Više →

21.05.2019. u Zadru je sa početkom u 12:00 sati održan 7. od ukupno 10 planiranih susreta vozača i poslodavaca u kampanji za jačanje socijalnog dijaloga. Na ovom susretu sudjelovali su vozači i poslodavci koji gravitiraju Zadru, Splitu i Šibeniku. Također sudjelovali su i vozači i poslodavci koji ranije nisu bili prisutni na susretu u  Splitu.. Više →

17. – 19. svibnja 2019. održan je zadnji krug radionica u Slavoniji. Ovaj puta radionica se održala u Vukovaru u Hotelu Lav. Radionicu je otvorio voditelj projekta Miljenko Gočin te je riječ prepustio stručnoj predavačici Mirjani Burić – Moskaljov koja je dva dana, odnosno subotu i nedljelju vodila ovu radionicu o pregovaračkim vještinama i marljivo.. Više →

Nakon susreta u Pazinu, projektni tim uputio se u Rijeku na održavanje 6. susreta vozača i poslodavaca. 14.svibnja 2019. godine održan je 6. od ukupno 10 planiranih susreta vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga”. Ovaj susret okupio je vozače i poslodavce koji većinom rade na području Rijeke i okolnih mjesta. Svim sudionicima.. Više →

13.svibnja 2019. godine održan je 5. od ukupno 10 susreta vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga”. Na ovom susretu prisustvovali su vozači i poslodavci koji su većinom sa Istarskog područja. Svim sudionicima sa uvodnom riječi o projektu i projektnim aktivnostima obratio se Miljenko Gočin, voditelj projekta,  zajedno sa koordinatorom projektnog partnera, Anom.. Više →

U trajanju od 26. do 28.04.2019. održana je radionica “Pregovaračkim vještinama do kvalitetnijeg sporazuma” u Trilju nedaleko Splita. Na ovoj radionici sudjelovali su članovi splitskog Prometa, Čistoće Dubrovnik, Konzum plusa, Hrvatske pošte i dubrovačkog Libertasa. Sudionici su se okupili u petak u večernjim satima, radionica je počela nakon doručka u subotu ujutro. Radionicu je otvorio Miljenko.. Više →