Aquatehnika d.o.o.

Dana 12.10. 2017. godine održan je sastanak predstavnika sindikata hrvatskog vozača sa direktorom tvrtke Aquatehnika iz Varaždina. Ovo je bio prvi službeni sastanak predstavnika ovog sindikata sa novoimenovanim direktorom, gospodinom Bogović Tomislavom. Na sastanku su raspravljene sve problematične teme, te je postignut dogovor oko rješavanja problema uz radni staž s uvećanim trajanjem i razlike u.. Više →

Aquatehnika d.o.o.

Ante Bonacin, ponosni član Sindikata hrvatskog vozača, na danima hrvatskog turizma dobio je nagradu Hrvatske turističke zajednice u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha”. “Čovjek – ključ uspjeha” Vozaču splitskog javnog gradskog prijevoza Prometa, Anti Bonacinu, u četvrtak je na Hvaru u sklopu Dana hrvatskog turizma dodijeljena nagrada u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha” za njegovo herojsko djelo.. Više →

NHS – U subotu, 20 listopada 2018. godine, na Europskom trgu u Zagrebu s početkom u 12 sati. Ako si za vraćanje dobi za starosnu mirovinu na 65 godina života – DOĐI NA PROSVJED! Ako si protiv povećanja penalizacije za prijevremeno umirovljenje, a za sankcioniranje poslodavaca koji prisiljavaju radnike na ranije umirovljenje, DOĐI NA PROSVJED!.. Više →

U četvrtak 18. listopada četiri sindikata koja djeluju u tvrtki Promet Split d.o.o. organizirala su mirni prosvjed pred Banovinom kako bi upozorili na nemoguće uvjete rada. Sindikat hrvatskog vozača, Sindikat tehničkog prometnog sektora, Sindikat prometa i veza, te Hrvatska udruga radničkih sindikata pozvali su sve zaposlenike Prometa na prosvjed kakav se u toj tvrtki nije.. Više →

Podržite mirni prosvjed u svrhu poboljšavanja uvjeta rada za zaposlenike tvrtke Promet Split u Splitu 18.10.2018. s početkom u 14:30 sati. https://www.radiodalmacija.hr/prometovci-u-cetvrtak-prosvjeduju-pred-banovinom/ Više →

U organizaciji Međunarodne udruge vozača U.I.C.R. držano je Svjetsko prvenstvo vozača. Domaćin organizacije bila je Belgija, odnosno organizacija BTC koja predstavlja Belgiju u U.I.C.R.-u. Takmičenja su održana u Gentu od 27.09.2018. do 1.10.2018. godine, a natjecalo se u 6 kategorija: kombi vozilo, solo kamion, kamion sa prikolicom, kamion sa poluprikolicom i autobus. Pored toga organizirano.. Više →

Namještanja, pogodovanja, osobni interesi pojedinaca iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i dalje su na vrhu prioriteta. Pravilnikom o početnoj i periodičkoj izobrazbi vozača koji je objavljen 1. lipnja 2018. godine između ostalog propisano je da vozači autotaksi vozila moraju steći početnu izobrazbu vozača i to na način da polože teorijski ispit u ispitnom centru i.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” nakon Opatije održava se i sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača iz područja južne Dalmacije. Konkretno predavanje se danas održava u Dugopolju gdje su na predavanju prisutni povjerenici SHV. Predavanje održava Mirjana Burić – Moskaljov dok je uvodnu riječ o projektu.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” danas se odvija u Opatiji sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača. Više →

Osigurali smo majice za sve članove sindikata koje će njihovim članovima uručiti njihovi povjerenici. Članovi koji nemaju svog imenovanog povjerenika trebaju se javiti u sindikat kako bi dogovorili uručenje majice. Vaš SHV! Više →