Masterplast

U Opatiji je od petka (12.4.) do nedjelje  (14.4.2019) održana radionica “Pregovaračkim vještinama do kvalitetnijeg sporazuma” u sklopu EU projekta ViP u cestovnom prometu. Sudionici su se okupili na radionici u petak 12.04. u večernjim satima. Radionica je počela u subotu 13.04. te je istu otvorio Miljenko Gočin sa uvodnom riječi o predstojećoj radionici. Radionicu.. Više →

Zagreb, 3. ožujka 2019. godine  OTVORENO PISMO MINISTRU MORA, PROMETA I INFRASTRUKTURE Gospodine Butković, U očitovanju Klasa: 340-01/18-04/2 Ur. broj: 530-08-1-2-19-4 od 7. veljače 2019. godine koji vlastoručno potpisujete kao Ministar i šaljete nakon 15 dana Vladi Republike Hrvatske i Učilištu za cestovni promet izjavljujete da je istina da vaše Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.. Više →

Održan je sastanak članova Sindikata hrvatskog vozača na kojem su povjerenici sindikata izvijestili sve prisutne članove o aktivnostima koje su poduzimali u posljednje vrijeme. Između ostalog prisutne su izvijestili o sadržaju sastanka koji je održan sa predstavnicima poslodavca, kao i o sastanku koji je održan sa pročelnikom za promet Grada Dubrovnika. Prisutni su upoznati i.. Više →

Održan sastanak članova Sindikata hrvatskog vozača na kojem je Nedjeljko Cvietanović jednoglasno izabran za povjerenika sindikata kod poslodavca Čistoća d.o.o. Dubrovnik. Nedjeljko Cvjetanović preuzeo je dužnost povjerenika Sindikata hrvatskog vozača, te se zahvalio svim članovima na povjerenju i potpori, koja ga obvezuje da se aktivno uključi u aktivnosti osiguranja prava članova sindikata.   Više →

U utorak 19. veljače u 8.30 u tvrtki Promet Split d.o.o. održan je sastanak sindikata s novim direktorom Miroslavom Delićem. Sindikat hrvatskog vozača predstavljali su povjerenici Mario Jukić i Ivan Barišić, a nazočili su mu i ostali sindikati te rukovoditelji kao i koordinator povjerenika radnika za zaštitu na radu. Sukladno prethodnom dogovoru s direktorom naši.. Više →

Nakon susreta u Splitu, dio naših povjerenika i članova sudjelovao je na radionici “Komunikacijski alati za uspješno vođenje dijaloga”. Sudionici su se okupili u večernjim satima 25.01.2019. Radionicu je u subotu u 10:00 h otvorio Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata hrvatskog vozača i voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu”. Voditelj projekta pozdravio je sve sudionike i.. Više →

25.01.2018. godine sa početkom u 10:00h u Splitu, Hotel Dioklecijan održan je 4. od ukupno 10 susreta vozača i poslodavaca unutar Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je sa uvodnom riječi predstavio Miljenko Gočin, voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu” te predsjednik Sindikata hrvatskog vozača. Svi uzvanici imali su prilike vidjeti promo video uradak koji.. Više →

24.01.2018. godine sa početkom u 10:00h u Dubrovniku, Hotel Petka održan je 3. od ukupno 10 susreta vozača i poslodavaca unutar Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je sa uvodnom riječi predstavio Miljenko Gočin, voditelj projekta “Vip u cestovnom prometu” te predsjednik Sindikata hrvatskog vozača. Susret je otvorio profesor sa Pravnog fakulteta u Zagrebu, Viktor.. Više →

Dana 18.01.2019. održan je drugi od deset planiranih susreta vozača i poslodavaca unutar kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je održan sa početkom u 10:00h u Osijeku, u Hotelu Waldinger. Uvodnom riječi o samom projektu, susretu i ciljevima sudionicima se obratio Miljenko Gočin koji je voditelj samog projeka čiji je susret jedan od elemenata provedbe… Više →