Masterplast

Ante Bonacin, ponosni član Sindikata hrvatskog vozača, na danima hrvatskog turizma dobio je nagradu Hrvatske turističke zajednice u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha”. “Čovjek – ključ uspjeha” Vozaču splitskog javnog gradskog prijevoza Prometa, Anti Bonacinu, u četvrtak je na Hvaru u sklopu Dana hrvatskog turizma dodijeljena nagrada u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha” za njegovo herojsko djelo.. Više →

NHS – U subotu, 20 listopada 2018. godine, na Europskom trgu u Zagrebu s početkom u 12 sati. Ako si za vraćanje dobi za starosnu mirovinu na 65 godina života – DOĐI NA PROSVJED! Ako si protiv povećanja penalizacije za prijevremeno umirovljenje, a za sankcioniranje poslodavaca koji prisiljavaju radnike na ranije umirovljenje, DOĐI NA PROSVJED!.. Više →

U četvrtak 18. listopada četiri sindikata koja djeluju u tvrtki Promet Split d.o.o. organizirala su mirni prosvjed pred Banovinom kako bi upozorili na nemoguće uvjete rada. Sindikat hrvatskog vozača, Sindikat tehničkog prometnog sektora, Sindikat prometa i veza, te Hrvatska udruga radničkih sindikata pozvali su sve zaposlenike Prometa na prosvjed kakav se u toj tvrtki nije.. Više →

Podržite mirni prosvjed u svrhu poboljšavanja uvjeta rada za zaposlenike tvrtke Promet Split u Splitu 18.10.2018. s početkom u 14:30 sati. https://www.radiodalmacija.hr/prometovci-u-cetvrtak-prosvjeduju-pred-banovinom/ Više →

U organizaciji Međunarodne udruge vozača U.I.C.R. držano je Svjetsko prvenstvo vozača. Domaćin organizacije bila je Belgija, odnosno organizacija BTC koja predstavlja Belgiju u U.I.C.R.-u. Takmičenja su održana u Gentu od 27.09.2018. do 1.10.2018. godine, a natjecalo se u 6 kategorija: kombi vozilo, solo kamion, kamion sa prikolicom, kamion sa poluprikolicom i autobus. Pored toga organizirano.. Više →

Namještanja, pogodovanja, osobni interesi pojedinaca iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i dalje su na vrhu prioriteta. Pravilnikom o početnoj i periodičkoj izobrazbi vozača koji je objavljen 1. lipnja 2018. godine između ostalog propisano je da vozači autotaksi vozila moraju steći početnu izobrazbu vozača i to na način da polože teorijski ispit u ispitnom centru i.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” nakon Opatije održava se i sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača iz područja južne Dalmacije. Konkretno predavanje se danas održava u Dugopolju gdje su na predavanju prisutni povjerenici SHV. Predavanje održava Mirjana Burić – Moskaljov dok je uvodnu riječ o projektu.. Više →

Nastavak edukacije na temu “Važnost i uloga socijalnog dijaloga” unutar projekta “VIP u cestovnom prometu” danas se odvija u Opatiji sa povjerenicima Sindikata hrvatskog vozača. Više →

Osigurali smo majice za sve članove sindikata koje će njihovim članovima uručiti njihovi povjerenici. Članovi koji nemaju svog imenovanog povjerenika trebaju se javiti u sindikat kako bi dogovorili uručenje majice. Vaš SHV! Više →