Promet Split

Ante Bonacin, ponosni član Sindikata hrvatskog vozača, na danima hrvatskog turizma dobio je nagradu Hrvatske turističke zajednice u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha”. “Čovjek – ključ uspjeha” Vozaču splitskog javnog gradskog prijevoza Prometa, Anti Bonacinu, u četvrtak je na Hvaru u sklopu Dana hrvatskog turizma dodijeljena nagrada u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha” za njegovo herojsko djelo.. Više →

U četvrtak 18. listopada četiri sindikata koja djeluju u tvrtki Promet Split d.o.o. organizirala su mirni prosvjed pred Banovinom kako bi upozorili na nemoguće uvjete rada. Sindikat hrvatskog vozača, Sindikat tehničkog prometnog sektora, Sindikat prometa i veza, te Hrvatska udruga radničkih sindikata pozvali su sve zaposlenike Prometa na prosvjed kakav se u toj tvrtki nije.. Više →

Podržite mirni prosvjed u svrhu poboljšavanja uvjeta rada za zaposlenike tvrtke Promet Split u Splitu 18.10.2018. s početkom u 14:30 sati. https://www.radiodalmacija.hr/prometovci-u-cetvrtak-prosvjeduju-pred-banovinom/ Više →

8. travnja 2017. Održan je prvi sastanak predstavnika sindikata hrvatskog vozača sa predstavnicima poslodavca Promet Split d.o.o. . Predstavnici sindikata Hrvatskog vozača upoznali su poslodavca sa planovima daljnjeg djelovanja. Dogovoren je način komunikacije između poslodavca i predstavnika ovog sindikata te je vođena rasprava o trenutnom stanju. Više →

O B A V I J E S T Dana 20. 02. 2017. godine s početkom u 16,00 h održan je sastanak sa vozačima tvrtke Promet Split d.o.o. U prostorijama tvrtke Promet Split d.o.o. Sastanak je vodila Mirjana Mihelja, tajnik sindikata koja je prezentirala sve pozitivne strane, sve prednosti, ali i pogodnosti koje vozač stječe.. Više →