Zagorje Tehnobeton

1 Više →

Zagorje Tehnobeton

SINDIKAT HRVATSKOG VOZAČA – Promet d.o.o. Split Hercegovačka 20, 21 000 Split tel: 091 611 6650   OBJAVA ZA MEDIJE Osoba za kontakt: Mario Jukić, povjerenik SHV-a, mariojukic19811891@gmail.com,  091 611 6650 Split, 10. studenog 2021.   ŠTO DA RADIMO? Najavljuje se da od 15. studenog više nećemo moći bez COVID potvrde u javne ustanove, pa.. Više →

U Dugoj Resi održana je zadnja, odnosno 5. od 5 jednodnevnih edukacija koje organizira Sindikat hrvatskog vozača sa partnerom sindikatom STUP u sklupu EU projekta “Zajedno do cilja” Na edukaciji su sudjelovali članovi SHV i partnera iz šire okolice Karlovca. Neki od njih rade u privatnim ali i u javnim tvrtkama. Većinom zaposlenici PPK, Ceste.. Više →

19.10.2021. u utorak, u Zagrebu je održan drugi dio jednodnevne edukacije članova SHV i partnera, edukacija u Zagrebu se zbog velikog interesa a zbog epidemioloških mjera održala u dva dijela, jedan dio 18.10.2021. dok se drugi dio edukacije održao 19.10.2021. Edukacija je održana u prostorima Sindikata hrvatskog vozača na Radničkoj cesti. Kao i dan ranije,.. Više →

U ponedjeljak, 18.10.2021. u Zagrebu je održana jednodnevna radionica, 4. od ukupno 5 predviđenih u ovom elementu projekta naziva “Jačanje partnerskih odnosa sindikata i poslodavaca u kontekstu promicanja boljih uvjeta rada s naglaskom na sezonske poslove”. Edukacije je održana u prostorima Sindikata hrvatskog vozača na Radničkoj cesti. Na ovoj edukaciji sudjelovali su članovi raznih firmi.. Više →

U utorak 12.10.2021. održana je 3. po redu od ukupno 5 edukacija članova SHV i partnera STUP u projektu “Zajedno do cilja”. Ovaj puta edukacija je održana u Osijeku, u hotelu Silver gdje su se okupili polaznici sa područja Slavonije. Polaznici ove edukacije članovi su SHV i partnera u tvrtkama kao što su GPP Osijek,.. Više →

Poštovani kolege, danas u 12 sati održan je sastanak SHV-a sa novoizabranim gradonačelnikom Ivicom Puljkom. Tema sastanka većinom su bili aktualni problemi sa nedostatkom vozača, kontrolora i ostalog kadra neophodnog za normalan i zakonit rad, te ukidanje aktualne zabrane zapošljavanja. Gradonačelnik je zajamčio ukidanje zabrana čim se formiraju Nadzorni odbori, a čiji je natječaj trenutno.. Više →

U Splitu je 09.06.2021. održana druga od ukupno pet jednodnevnih edukacija u sklopu elementa “Jačanje partnerskih odnosa sindikata i poslodavaca u kontekstu promicanja boljih uvjeta rada s naglaskom na sezonske poslove”. Na edukaciji su sudjelovali članovi SHV i partnera koji gravitiraju Splitu i okolici. Predavanje je ovaj puta održao Mario Jukić, povjerenik SHV za tvrtku Promet.. Više →

Povodom održavanja prve od ukupno pet jednodnevnih edukacija, u sklopu elementa “Jačanje partnerskih odnosa sindikata i poslodavaca u kontekstu promicanja boljih uvjeta rada s naglaskom na sezonske poslove” naši članovi okupili su se u Dubrovniku 08.06.2021. Uvodnim govorom sudionike je pozdravio Miljenko Gočin, voditelj projekta. Sudionike edukacije upoznao je sa projektom, elementima projekta i aktivnostima koje.. Više →

Ovo je lista kandidata Sindikata hrvatskog vozača koji je svojim dosadašnjim radomdao doprinos ostvarenju prava na: -400 kn ljetnog dodatka, -Osporio pisanje godišnjeg odmora u covid situaciji više od 10 dana, -Bon za cipele 200 kn, -Isplate 5 hranarina u iznosu 720 Kn, -Isplatu prekovremenih sati, -Korekcija radnog vremena, -Sprječavanje računanja subote u godišnji odmor,.. Više →