SINDIKAT HRVATSKOG VOZAČA

10 000 ZAGREB

PREDMET: ZAHTJEV ZA ODRŽAVANJE SASTANKA

Poštovani,

Obzirom na niz događanja u proteklih nekoliko dana vezanih za otkaze radnicima vozačima, kao i slobodu sindikalnog rada povjerenika u tvrtki Dukat d.d. ovaj sindikat traži hitan sastanak sa vlasnikom Lactalis Grupe, koja je većinski vlasnik dioničkog društva Dukat d.d.

Molimo da se traženi sastanak održi najkasnije do 11.02.2013. godine jer je do tada određen i rok radnicima za izjašnjavanje o ponuđenom od strane dioničkog društva Dukat d.d.

Ujedno molimo da nas do petka 08.02.2013. godine izvijestite hoće li se sastanak održati ili ne. Ukoliko nas ne izvijestite smatrat ćemo da se sastanak neće održati tako kako smo tražili i samim time najavljujemo da tražimo prijem kod vlasnika Lactalis grupe u Francuskoj za ponedjeljak 11.02.2013. godine u 10.00 sati.

S poštovanjem,

Miljenko Gočin

Predsjednik Sindikata

Dostaviti:

-Dukat d.d. Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb

-Groupe LACTALIS, Boulevard ARAGO – ZI les Touches  53093 LAVAL cedex 9

-Veleposlanstvo Francuske Republike u RH, Preradovićeva 35, 10 000 Zagreb

-Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Republici Francuskoj 75116 Paris, 7 Square Thiers, Francuska

-Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, Trg N. Š. Zrinskog 7-8, 10 000 Zagreb, Fax:4569 988, E-mail: kabinet.ministrice@mvep.hr