U Splitu je 09.06.2021. održana druga od ukupno pet jednodnevnih edukacija u sklopu elementa “Jačanje partnerskih odnosa sindikata i poslodavaca u kontekstu promicanja boljih uvjeta rada s naglaskom na sezonske poslove”. Na edukaciji su sudjelovali članovi SHV i partnera koji gravitiraju Splitu i okolici.

Predavanje je ovaj puta održao Mario Jukić, povjerenik SHV za tvrtku Promet Split d.o.o. koji je također kao i ostali “povjerenici-predavači” pohađao edukaciju u Opatiji na kojoj su povjerenici educirani da znanja prenose na svoje članove na jednodnevnim edukacijama u 5 gradova diljem RH.

Sve uzvanike pozdravio je predsjednik SHV, Miljenko Gočin koji je voditelj projekta “Zajedno do cilja”, sve prisutne upoznao je sa elementima projekta, projektnim aktivnostima i nadolazećim edukacijama. Pravnik Bože Tomić odgovarao je na pitanja sudionika koja su se odnosila na sudsku praksu i radno pravo. Svi uzvanici su anonimno ispunili anketu kao i na prethodnim jednodnevnim edukacijama, sa ciljem izrade analize čiji će rezultati biti prezentirani na kraju ovih aktivnosti, a sve u cilju poboljšanja uvjeta rada i jačanja partnerskih odnosa sindikata i poslodavaca.