U ova gospodarski vrlo teška i neizvjesna vremena, organizirati događanje poput Svjetskog prvenstva nije nimalo lagan zadatak. Osim velikih logističkih zahtjeva, ljudi koji su pripremali poligon, preko samih vozila kojima će se vozači natjecati, smještaja svih sudionika, pa do policajaca koji su bili zaduženi za sva mjerenja na poligonu te alkotestiranja svih natjecatelja.

Prije svega, moramo se zahvaliti Ivecu, koji je osigurao vozila za natjecanje bez kojih se Svjetsko prvenstvo ne bi moglo održati. Uz to, Iveco se pobrinuo i za nagrade najboljima. Uz njih svakako treba spomenuti i Iveco BUS, tvrtku duboko ukorijenjenu u povijest vozila javnog prijevoza već dulje od 100 godina, na čijem su se autobusu održavale vježbe na poligonu u toj kategoriji.

Sljedeći na redu je Ricardo, vodeća tvrtka cestovnog prijevoza u Hrvatskoj, koja pruža cjelokupna rješenja prilagođena svakom pojedinom zahtjevu. Zahvaljujemo im se na njihovoj donaciji.

Konzum je tvrtka koju nikome u Hrvatskoj ne treba posebno predstavljati. Vodeći trgovački lanac u našoj zemlji postoji već 65 godina i kroz njegove trgovine svaki dan prođe preko pola milijuna ljudi. Konzum je osigurao majice za organizatore.

Jamnica je jedan od najprepoznatljivijih brendova u našoj zemlji. Skoro 200 godina postojanja opskrbe mineralnom vodom (od 1828.) dovoljno govori o tradiciji koje ime Jamnica predstavlja. Naravno, donirali su Janu, svoju vodu kojom su se natjecatelji ali i svi ostali sudionici osvježavali za cijelo vrijeme održavanja Svjetskog prvenstva.

Transporti Sokser postoje već 20 godina i bave se prijevozom tereta, putnika i drugim aktivnostima. Oni su osigurali prikolicu za tegljač s punim opterećenjem kako bi se održalo natjecanje u Eko vožnji.

Natjecanje se ne bi moglo održati bez pomoći Učilišta za cestovni promet. Njihovi brojni članovi bili su prisutni na svim punktovima natjecanja i brinuli su da cijelo ono prođe glatko i bez ikakvih problema.

Ne smijemo zaboraviti ni MUP koji je osigurao pitomce svoje akademije. Oni su bili zaduženi za sva mjerenja na poligonu ali i za alkotestiranje svih natjecatelja u skladu sa Nacionalnim planom sigurnosti cestovnog prometa. Program je to koji se već dugi niz godina provodi sa svrhom smanjenja broja poginulih na našim cestama.

Ovo su bili glavni donatori 32. Svjetskog prvenstva. Najiskrenije se zahvaljujemo na njihovim donacijama i pomoći u organizaciji ovog velikog događaja.

Komentirajte

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *